Högtid,  Måltid,  Upplägg

Sill och potatis på sked

Vad mysigt och avkopplande det är att stå i köket och laga mat och pyssla.Stod i köket i flera timmar igår.Jag gjorde bland annat små skedar med sill och potatis  till vårt lilla påskbord.Många av er har nog både sill och potatis kvar sedan igår så idag kan ni imponera på familjen lite genom att göra sill och potatisskedar som tillbehör till lunchen.Ta fram skedar och lägg lite fint på en tallrik.Lägg på en bit av potatis och en halv sillbit på varje sked.Spritsa creme fraiche eller rysk yoghurt ovanpå.(Jag använde min decomax Lekué)Skiva små bitar av rödlök och lägg på creme fraichen.Strö över lite grovmalen svartpeppar.

Kram Sanna


One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.