Igår blev det rostade mackor med rabarbermarmelad och te till mellis.Först var barnen lite skeptiska då marmeladen var grön,men när de väl provat blev de både en ,två och tre mackor med smör och marmelad.Jag provade med en bit brieost till och det var också gott.Koka sylt och marmelad går fort och lätt med syltsocker tar endast några minuter och hur man gör står på baksidan av påsen.
Kram sanna
Tips
Koka lite marmelad eller sylt häll upp i en fin burk och ge bort tillsammans med ett gott te.
4 Comments
Karin Bevemyr
Vilken varmt välkomnande och fin blogg du har!!!
Brie, “crackers” och hemgjord marmelad är så himla gott! Längtar efter skördesäsong för frukt och bär.
/Karin
Sanna
Tack karin vad gullig du är,tycker det samma om din blogg :)Visst längtar man till sommaren nu med sol ,bad god mat och massor av goda picknickstunder.
Kram Sanna
Karin
Hmmm, låter syrligt och gott!
Jag blir jätteglad om du “gillar” min tårta!
http://fototavling.mixr.se/baktavling/?sort=hogsta
Kram Karin
Sanna
Syrligt och gott,är nog god som fyllning i bullar också :)Nu har jag gillat din fina tårta,lycka till :)Kram sanna